Airco installatie

Je airco installatie laat je met een gerust hart over aan Bröker Installatietechniek Arnhem. Want wij zijn snel, deskundig en rekenen een faire prijs.

Ligt je slaapkamer op het zuiden? Is je thuiswerkplek op zolder? Heeft je kantoor een plat dak? Dan kan het in de zomer veel te warm worden op je werkplek of in je slaapkamer. Daardoor kun je last krijgen van slaapproblemen of wordt je concentratie minder. Bel in dat geval Bröker Installatietechniek Arnhem op en wij installeren snel je airco.

Voordelen van een airco 

Een airco koelt niet alleen, maar hij kan ook verwarmen. Andere voordelen zijn:

  • Gezuiverde lucht
  • Een lagere luchtvochtigheid
  • Besparen op je energiekosten omdat je per ruimte kan koelen of verwarmen

Onderhoud van je airco

Na het aanschaffen van je airco, moet je deze jaarlijks laten onderhouden. Ook hiervoor kun je bij Bröker Installatietechniek Arnhem terecht. We reinigen de filters, verdamper en lekbak bij het onderhoud. Mocht het nodig zijn, dan vervangen we filters of onderdelen. Je wilt immers geen schimmel of bacteriën in je huis.

Tip: laat het onderhoud van je airco en cv installatie tegelijk door ons doen. Ben je in één keer verzekerd van een gezond binnenklimaat.

Hoe kies je je airco installatie?

Het uitzoeken van de juiste airco is een hele klus. Er zijn veel verschillende merken te koop met allemaal hun voors en tegens. Ook moet je bedenken welke airco installatie je wil. Kies je voor een mobiele of een split-unit? En hoeveel binnendelen? Wat is de beste plaats voor je airco? Allemaal vragen waar wij over nagedacht hebben. Bel ons en we adviseren je met plezier.

Een vakkundige airco installatie door Bröker Installatietechniek Arnhem

Een split-unit airco moet aangesloten worden door een gediplomeerde installateur. Daarom haalde onze monteur zijn STEK-diploma F-gassen. Dat betekent dat hij bevoegd is om jouw airco aan te sluiten, te behandelen en eventueel te ontmantelen. En dat allemaal op een veilige manier. Want veiligheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel bij Bröker Installatietechniek Arnhem.

Over ons

Bij Bröker Installatietechniek Arnhem kun je terecht voor meer dan alleen de installatie van je airco. Je belt ons ook voor loodgieterswerk, al het installatiewerk en het plaatsen van badkamers. We hebben geen lange wachttijden.  We werken met plezier en we leveren jouw klus met trots op. We zijn een klein familiebedrijf wat betekent dat de communicatie duidelijk verloopt. Wil je ook weten hoe snel we jou kunnen helpen? Bel ons dan.