Airco laten plaatsen

Een airco laten plaatsen door Bröker Installatietechniek Arnhem betekent dat je voor een faire prijs vakmanschap in huis haalt. Heb je genoeg van het ongeconcentreerd werken in je te warme kantoor? Van opstaan na weer een gebroken nacht vanwege de hitte op je slaapkamer? Bel dan nu Bröker Installatietechniek Arnhem en vraag een offerte voor een verkoelende airco. Dan kun je deze zomer genieten van een aangename temperatuur in huis of op je kantoor.

Airco laten plaatsen: meer dan alleen koelen

Terwijl een airco vaak gekocht wordt om ruimtes te koelen, is dit niet de enige prestatie die een airco levert. Neem nou de volgende voordelen:

  • Een ruimte verwarmen
  • Zorgen voor een lagere luchtvochtigheid
  • Het zuiveren van de lucht in huis of kantoor
  • Besparen op je energiekosten doordat je aparte ruimtes koelt of verwarmt

Airco laten plaatsen: veilig en deskundig door Bröker Installatietechniek Arnhem

Een split airco mag je alleen laten plaatsen door een gecertificeerde monteur. Daarom behaalde onze installateur het STEK-diploma voor F-gassen. Ook omdat Bröker Installatietechniek veiligheid van het grootste belang vindt. Je kunt nu met een gerust hart je airco laten plaatsen door onze installateur. Hij heeft er plezier in om met je mee te denken en ervoor te zorgen dat jij deze zomer nog profiteert van een koele werk- of slaapruimte.

Hoe weet je welke airco je moet laten plaatsen?

In plaats van urenlang surfen op internet en al je vrienden en kennissen vragen naar hun ervaringen, kun je beter Bröker Installatietechniek Arnhem bellen voor advies. Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden en achter je scherm of op papier kun je niet zien welke het beste voor jou is. Kies je een mobiele airco of een split-unit? En moet je dan 1 of meer binnendelen nemen? Wat is de beste plek om je airco te laten plaatsen? Allemaal vragen waar wij het antwoord op hebben. Bel ons en we overleggen graag met je over je airco.

Je airco snel laten plaatsen door Bröker Installatietechniek Arnhem

Wij begrijpen dat je het snel koel wilt hebben in huis. Daarom hebben wij geen ellenlange wachttijden. Wanneer je ons belt, dan komen we vaak dezelfde week kijken voor de opdracht. En meestal kunnen we binnen 2 weken aan de slag. Tenzij de levertijd van je airco langer is. We informeren je duidelijk over de planning en het verloop van de klus. Afspraak is afspraak voor Bröker Installatietechniek Arnhem.

Denk ook aan het onderhoud van je airco nadat je hem hebt laten plaatsen

Om schimmels en bacteriegroei te voorkomen, moet je je airco jaarlijks laten onderhouden. Daarmee zorg je er ook voor dat je airco langer meegaat. Wij maken de filters, verdamper en lekbak schoon bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt. En als het nodig is, vervangen we onderdelen of de filters.

Tip: regel je cv onderhoud en airco onderhoud tegelijk bij ons. Dat betekent dat je binnenklimaat altijd in orde is.

Waarom Bröker Arnhem je airco laten plaatsen?

Om de volgende redenen:

  • Wij zijn een klein familiebedrijf. Daardoor communiceren we duidelijk en is diegene die de klus met je afspreekt, meestal ook diegene die het werk uitvoert
  • Alleen die klussen waar we verstand van hebben, doen we. Bijvoorbeeld: installatiewerk, loodgieterswerk en het plaatsen van badkamers en sanitair
  • In vergelijking met andere installateurs zetten wij door en of het nu een grote of kleine klus is, wij regelen het
  • We werken met plezier en we zijn trots op iedere geleverde klus
  • Goede spullen anders doen we het niet. Dat betekent voor jou dat je kwaliteit in huis haalt

Bel ons en zie de warme dagen met een goed gevoel tegemoet.