Airco plaatsen Arnhem

Zie je ook op tegen het thuiswerken op je warme zolderkamer? Of in je kantoor waar het in de zomer met gemak 30 graden kan worden? Lig je nu al te woelen in je bed bij de gedachte aan een zweterige zomer? Laat dan nu een airco plaatsen door Bröker Installatietechniek Arnhem. Kun je met een gerust hart de zomer tegemoet zien.

Een airco alleen voor koelen?

Natuurlijk is koelen de belangrijkste eigenschap van airconditioning. Maar een airco biedt meer voordelen:

  • Warmte geven in de winter
  • De luchtvochtigheid omlaag brengen
  • De lucht zuiveren
  • Aparte ruimtes koelen of verwarmen zodat je bespaart op je energiekosten

Laat je airco deskundig plaatsen door Bröker Installatietechniek Arnhem

Veiligheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom behaalde onze monteur het STEK-diploma voor F-gassen. Hij weet nu alles over het aansluiten, behandelen en eventueel ontmantelen van je airco. Met veel plezier zorgt hij ervoor dat jouw airco werkt zoals het moet.

Hoe weet je welke airco je moet kiezen?

Mobiele airco, split-unit met 1, 2 of 3 binnendelen, wand, plafond of muur airco. Het is lastig om daaruit te kiezen wanneer je er geen studie van hebt gemaakt. Bröker Installatietechniek Arnhem maakte wel een studie van het plaatsen en kiezen van de juiste airco voor jou. Bel ons en we adviseren je graag wat voor jou de beste aankoop is die past binnen jouw woning en wensen.

Bröker Installatietechniek Arnhem kan je airco snel plaatsen

Bij ons geen maandenlange wachttijden. Je belt ons en we komen meestal dezelfde week kijken voor de opdracht. Vaak kunnen we binnen 2 weken al aan de slag. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de levertijd van de gekozen airco. We communiceren duidelijk met je over het verloop van de klus. En afspraak is afspraak voor ons.

Laat Bröker Installatietechniek je airco onderhouden

Wil je lang plezier hebben van je airco dan is jaarlijks onderhoud een voorwaarde. Zo voorkom je schimmels en bacteriegroei in je airco. Bij het onderhoud maken wij de filters, lekbak en verdamper schoon. Als het nodig is, vervangen we de filters of onderdelen.

Tip: regel je cv onderhoud en airco onderhoud bij ons. Dan weet je zeker dat je huistemperatuur in orde is.

Waarom laat je Bröker Arnhem je airco plaatsen?

Vader en zoon. Dat is ons hele bedrijf. We werken allebei met veel plezier aan jouw klus. We zijn echte doorzetters. Je hoort ons niet zeggen dat een klus te moeilijk of te klein is. We blijven bij ons vak en doen alleen dat waar we verstand van hebben. Dat is veel: installatiewerk, loodgieterswerk, plaatsen van badkamers en sanitair, ventilatie en onderhoud. We zijn trots op iedere klus die we doen. Bel ons zodat je snel van je airco kan genieten.