Airconditioning Arnhem

Niets is vervelender dan werken in een té warme ruimte. Het is dan lastig om je te concentreren en hoofdpijn komt snel opzetten. Een ventilator geeft wel wat verfrissing maar koelt de ruimte niet. Ook slapen in een te warme slaapkamer is moeilijk. Heb je ook genoeg van te korte nachten en te weinig productieve dagen? Neem dan contact op met Bröker Installatietechniek Arnhem om de opties voor een airconditioning te bespreken.

Deskundige installateur voor je airconditioning in Arnhem

Je airconditioning moet vakkundig aangesloten worden. Daarom behaalden onze monteurs hun STEK-diploma voor F-gassen. Zo weet jij zeker dat zij jouw airco op de juiste manier aansluiten, behandelen en eventueel ontmantelen. Een veilig idee.

5 voordelen van een airconditioning

De voordelen op een rijtje:

  • De airco koelt warme ruimtes in je huis of kantoor
  • Hij kan warmte geven in de winter
  • Hij brengt de luchtvochtigheid omlaag
  • Je kan aparte ruimtes koelen of verwarmen waardoor je bespaart op je energiekosten
  • Hij zuivert de lucht

Welke airco moet ik kiezen?

Er zijn veel verschillende airco’s te koop. Van mobiele airconditioning tot split-unit airco met 3 binnendelen. Als je er geen verstand van hebt, is het moeilijk om de juiste te kiezen. Bel daarom Bröker Arnhem om de juiste airco voor jouw huis of kantoor te kiezen die tevens voldoet aan jouw wensen en voorkeur.

Onderhoud van je airco

Om je luchtkwaliteit goed te houden is het nodig om je airconditioning ieder jaar te laten onderhouden. Hierdoor voorkom je schimmels en bacteriegroei in je airco. Bij een onderhoudsbeurt maken wij de filters, lekbak en verdamper schoon. Als het nodig is vervangen we de filters. Ook kijken we of er onderdelen aan vervanging toe zijn. Je verlengt de levensduur van je airco met regelmatig onderhoud.

Tip: laat je cv ketel en je airco tegelijk onderhouden door ons.

Geen lange wachttijden

Bröker Installatietechniek Arnhem monteert snel je nieuwe airconditioning. Doorgaans kunnen we binnen 2 weken aan de slag. Dat is fijn wanneer de temperaturen oplopen en je nog geen airco hebt. Afspraak is afspraak voor ons. Bel ons en we komen vaak dezelfde week nog kijken voor de opdracht.

Wat doet Bröker Installatietechniek nog meer?

Wij zijn een klein familiebedrijf. Vader en zoon. We gaan met plezier aan de slag en we doen alleen waar we verstand van hebben. En dat is veel: loodgieterswerk, installatiewerk, ventilatie en het plaatsen van je nieuwe badkamer of toilet. Waar andere installateurs opgeven, zetten wij door. We communiceren duidelijk met je voor, tijdens en na de klus. Zodat we net zo trots op het resultaat zijn als jij.