Badkamer installateur Arnhem

Kan je badkamer wel een update gebruiken? Of ben je toe aan een geheel nieuwe badkamer? Wil je betaalbare en functionele badkamers in je appartementenbouw? Bel dan Bröker Installatietechniek, de badkamer installateur in Arnhem. Wij hebben de juiste opleiding en ervaring voor al je badkamer- en sanitairwerk.

Zoek je badkamer uit in de showroom van Plieger Arnhem

Bröker Installatietechniek werkt samen met Plieger Arnhem. Plieger Arnhem heeft een rijke collectie sanitair. Ook voor jouw smaak heeft Plieger dus de juiste badkamerinrichting. Het werkt als volgt:

  • Je neemt contact op met Bröker Installatietechniek, de badkamer installateur voor Arnhem en omstreken
  • Wij regelen vervolgens een bezoek aan de toonzaal van Plieger Arnhem voor je
  • Je doet inspiratie op en kiest een badkamer of toilet uit. Plieger heeft een rijke collectie dus ook voor jouw smaak is er een badkamer
  • Daarna overleg je met ons over je wensen en voorkeuren
  • Wij maken een planning, regelen een tegelzetter, stukadoor, elektricien en loodgieter
  • Wij installeren op korte termijn je badkamer of toilet

Exclusief werken met goede materialen

Bröker Installatietechniek werkt alleen maar met kwaliteitsmateriaal. Dat heeft voor jou het voordeel dat je weet dat je leidingwerk, kranen, douchekoppen en spoelknoppen betrouwbaar zijn. En mocht je, na jaren, toch een mankement hebben, dan is het materiaal eindeloos vervangbaar. Het is dan niet nodig om je toilet opnieuw te laten betegelen wanneer alleen een klein onderdeel van je spoelknop niet meer werkt. Daarom werkt Bröker, de badkamer installateur in Arnhem, alleen met betrouwbare merken als Plieger, Wisa en Geberit.

Bröker, de badkamer installateur in Arnhem, levert full service

Wij weten dat het vervangen van je badkamer rompslomp geeft. We beperken het ongemak voor jou tot een minimum. We zorgen ervoor dat alle werkzaamheden op elkaar aansluiten. Daarom maken we afspraken met de tegelzetter, stukadoor en timmerman. Het elektra en loodgieterswerk doen we met veel plezier zelf. Daardoor kun je snel en zonder zorgen van je nieuwe badkamer of toilet genieten.

Waarom kies je voor Bröker installatietechniek?

Wij zijn een klein familiebedrijf. Vader en zoon vinden dat afspraak ook echt afspraak is. We houden contact tijdens de klus en we vinden nazorg belangrijk. Waar andere installateurs opgeven, zetten wij door. We komen in de week dat je ons belt, kijken voor de opdracht. Meestal kunnen we binnen 2 weken aan de slag. We doen alleen dat waar we verstand van hebben. En dat is veel. Kortom, zoek je een enthousiaste, vakkundige en snelle badkamer installateur in Arnhem? Bel ons.