U zoekt een installatiebedrijf voor uw badkamer?

Bij het maken van een nieuwe badkamer of het renoveren van je bestaande badkamer komt veel kijken. Je bepaalt welke stijl je wilt, of je kiest voor een bad of een douche of toch voor allebei. En als je je keuze gemaakt hebt, dan komt de vraag of het ook te maken is in jouw huis. Bröker installatiebedrijf overlegt graag met je over de mogelijkheden voor jouw badkamer. En als het niet kan zoals je gedacht hebt, dan geven we dat aan en komen met alternatieven.

Van tegelzetter tot kitter, Bröker installatiebedrijf regelt het voor jouw badkamer

We zijn een klein familiebedrijf (vader en zoon) met een grote groep deskundigen. Zelf doen we het installatie- en loodgieterswerk maar we regelen ook dat de muren gestuct worden, de tegels er strak opkomen en dat de naden vloeiend gekit zijn. Hoef je daar zelf niet achteraan. Wel zo makkelijk.

Ga inspiratie opdoen bij Plieger Arnhem

Bröker installatiebedrijf voor je badkamer werkt samen met Plieger Arnhem. Dat werkt zo:

  • Je belt ons en vertelt je wensen
  • Via ons maak je een afspraak met Plieger Arnhem
  • Je kijkt rond bij Plieger en bepaalt je keuzes
  • Je overlegt met Bröker of jouw keuzes uitvoerbaar zijn
  • Wij brengen een offerte uit
  • We regelen zo nodig een stukadoor, tegelzetter, kitter en timmerman
  • We stemmen de planning met je af
  • En gaan aan de slag

Plieger Arnhem heeft een grote collectie. Het voordeel is dat je al het sanitair in het echt kunt zien.

Ons motto is: Goede spullen, anders doen we het niet

Je nieuwe badkamer moet lang mee gaan. Dan is het belangrijk dat je goede materialen gebruikt. Je wilt niet dat je het inbouwframe van je toilet er weer uit moet slopen omdat er een klein onderdeel kapot is. Daarom werken wij met kwaliteitsmerken waarvan de onderdelen eindeloos vervangbaar zijn. Misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar wel een belangrijk punt.

We doen alleen de klussen waar we verstand van hebben

Dat is voor ons heel logisch. We doen het liefst waar we goed in zijn en waar we voor opgeleid zijn. We geven onze grenzen dan ook duidelijk aan en zijn echte doorzetters. Enthousiast, nauwkeurig en veilig werken is aan ons besteed. Afspraak is afspraak voor ons. We houden je voor en tijdens de klus op de hoogte. Doorgaans is diegene met wie je de afspraken maakt, ook diegene die de klus uitvoert. Dat scheelt verwarring en extra overleg. Als ons installatiebedrijf je badkamer af heeft, komen we altijd kijken of het naar wens is. Want natuurlijk willen wij net zo trots op je badkamer zijn als jij. Bel ons om te bespreken hoe we jouw badkamer kunnen opknappen.