CV Ketel onderhoud nodig in Arnhem

Meestal denk je er pas aan in de winter. Als je je cv ketel aanzet. Toch werkt je cv ketel ook in de andere maanden. Onderhoud van je cv ketel is dan ook belangrijk. Bröker Installatietechniek regelt jouw cv ketel onderhoud in en rondom Arnhem.

Cv ketel onderhoud, ook voor jou van belang

Ieder jaar worden we opgeschrikt met berichten over koolmonoxidevergiftigingen. Dit gebeurt niet alleen bij oude cv ketels maar ook bij nieuwe ketels. Daarom is onderhoud van je cv ketel van levensbelang.

Daarnaast stellen sommige fabrikanten het onderhoud van je cv verplicht om aanspraak te kunnen maken op volledige garantie. Sommige verzekeraars hebben het cv onderhoud als voorwaarde in hun opstalverzekeringspolis opgenomen. Zorg er daarom voor dat je het onderhoud tijdig en regelmatig laat doen. Bröker Installatietechniek Arnhem zorgt voor het onderhoud van jouw cv ketel.

Onderhoudt Bröker Installatietechniek alle merken cv ketels en hybride warmtepompen?

Ja hoor, wij onderhouden alle merken. We zijn officieel dealer van Remeha cv ketels. Wij hebben goede ervaringen met de service en betrouwbaarheid van Remeha. Mocht je cv ketel binnen de garantietermijn kapot gaan of onderdelen nodig hebben, dan regelen wij het met Remeha. Zo hoef jij niets voor te schieten of je geld terug te vragen.

Wat houdt dat eigenlijk in cv ketel onderhoud?

Bij Bröker Installatietechniek Arnhem ziet cv ketel onderhoud er zo uit:

  • We controleren de werking van de cv ketel
  • We kijken of de rookgasafvoerwaardes goed zijn
  • We gaan na of er rookgasafvoer lekkages zijn
  • We stellen je cv ketel zuinig en veilig in
  • We checken of je voldoende en warm genoeg water krijgt
  • We lopen de onderdelen van je ketel na om te kijken of vervanging nodig is

En wat als ik een storing heb?

Dan bel je ons. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. We komen bijna altijd dezelfde dag nog en soms een dag later. Dat hangt af van de levertijd van het kapotte onderdeel. We weten dat je niet te lang wil tobben met een koude douche of een koud huis.

Is je cv ketel niet meer te redden?

Kijk dan op de website van Nieuweketel. Wij adviseren je graag over een nieuwe cv ketel of hybride warmtepomp.

Waarom kies ik voor jullie bedrijf?

Bröker Installatietechniek is een klein bedrijf. Vader en zoon. Allebei werken we met veel plezier. Waar andere installateurs opgeven, zetten wij door. We kennen geen lange wachttijden. Bel je ons, dan komen we dezelfde week nog kijken naar de opdracht.

Vaak kunnen we binnen 2 weken starten met de klus. Ook voor kleine klusjes kun je contact opnemen met ons. Bröker Installatietechniek Arnhem is er voor je cv ketel onderhoud, aankoop van je cv en storingen, maar ook om je nieuwe badkamer te plaatsen of je airco, ventilatie of vloerverwarming.