CV Ketel Onderhoud

Net als je auto, heeft ook je cv ketel regelmatig onderhoud nodig. En, net als bij je auto, hangt het van het merk af hoe vaak er onderhoud nodig is. Natuurlijk wil je een installateur die verstand heeft van jouw ketel. Bröker installatietechniek is officieel dealer van Remeha cv ketels. We kennen de Remeha cv ketels dan ook door en door. Maar ook de andere merken cv ketels kennen geen geheimen voor ons.

 

Waarom moet je je cv ketel onderhouden?

Je kent vast de verhalen over koolmonoxidevergiftiging. Dat gebeurt niet alleen bij oude cv ketels, maar ook bij nieuwe cv ketels die niet goed aangesloten zijn of waar geen onderhoud aan wordt gepleegd.

Sommige fabrikanten geven niet de volledige garantie als je ketel niet regelmatig onderhouden wordt. Er zijn zelfs verzekeraars die cv onderhoud als voorwaarde stellen voor een volledige opstalverzekering. Verzeker jezelf van een veilig en zuinig werkende ketel en laat Bröker Installatietechniek de ketel voor je onderhouden.

Wat doet Bröker bij het periodiek onderhoud van je cv ketel?

Wij kijken bij het onderhoud van je cv ketel naar de volgende punten:

  • Werkt de cv ketel nog veilig
  • Zijn de waardes van de rookgasafvoer goed en lekt er nergens rookgas
  • Levert de cv ketel voldoende en snel warm water
  • Is de cv ketel nog zuinig afgesteld
  • Zijn er slijtage gevoelige onderdelen die vervangen moeten worden

Storingen aan je cv

Natuurlijk helpt Bröker je ook als je een storing hebt. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Meestal helpen we je dezelfde dag en soms een dag later. Dit hangt af van de beschikbaarheid van de nodige onderdelen.

Aanschaf van een cv ketel of hybride warmtepomp

Wij leveren alle merken cv ketels en hybride warmtepompen. We zijn officieel dealer van Remeha. Waarom? Omdat Remeha een betrouwbare cv ketel is voor een faire prijs. Mochten er een keer onderdelen vervangen moeten worden binnen de garantietermijn, dan regelen wij de kosten met Remeha. Dat scheelt jou regelwerk. Kijk ook eens op de website van Nieuweketel.

Waarom Bröker Installatietechniek?

Waar andere installateurs opgeven, zetten wij door. Klussen waar andere installateurs geen tijd voor maken of die te moeilijk zijn, doen wij ook. Wij kennen geen lange wachttijden. We komen in de week dat je belt nog kijken naar je opdracht. Vaak kunnen we binnen 2 weken al aan de slag. We zijn een familiebedrijf: vader en zoon. Allebei werken we met plezier. We zetten er graag een tandje bij voor je. We houden contact tijdens de klus en we denken ook aan de nazorg. Kortom, direct contact met diegene die het werk uitvoert, snel, betrouwbaar en vakkundig. Bel ons voor je installatieklus in en om Arnhem.