CV Onderhoud

Iets om makkelijk te vergeten: het onderhoud van je cv ketel. Toch is het belangrijk om dit regelmatig te laten doen. Kies dan een installateur die duidelijk is, zijn afspraken nakomt, vakkundig is en tijd voor je maakt. Bröker Installatietechniek zorgt voor jouw cv onderhoud zodat je cv ketel veilig en zuinig zijn werk kan doen. Hoef jij je er geen zorgen om te maken.

Waarom is het zo belangrijk om cv onderhoud te laten doen?

Veiligheid, veiligheid, veiligheid. We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Na een goede aansluiting van je cv ketel, is periodiek onderhoud van belang om het rookgas veilig af te voeren.

Daarnaast zijn er fabrikanten die onderhoud verplicht stellen, wil je een beroep kunnen doen op garantie. En sommige verzekeraars stellen cv onderhoud verplicht bij het afsluiten van een opstalverzekering.

Welke merken cv onderhoudt Bröker?

Wij doen het onderhoud van alle merken cv ketels en hybride warmtepompen, dus ook die van jou. We zijn officieel dealer van Remeha. Bröker werkt het liefst met goede materialen en Remeha levert een goede ketel tegen een faire prijs. Heb je schade of een mankement aan je Remeha ketel binnen de garantietermijn? Dan regelen wij de kosten met Remeha. Zo hoef je zelf niets voor te schieten en terug te claimen.

Wat valt er allemaal onder het cv onderhoud bij Bröker?

We lopen je cv ketel op een aantal onderdelen door:

  • Werkt de cv ketel nog veilig
  • Is hij correct aangesloten
  • Zijn de rookgasafvoer waardes goed
  • Lekt er ergens rookgas
  • Is de ketel zuinig afgesteld
  • Krijg je snel en voldoende warm water
  • Zijn er onderdelen die vervangen moeten worden

Heb je toch een storing? Dan komen we ook

We weten hoe ellendig het is als je ineens een koude douche of een koud huis hebt. Je kunt ons daarom 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen. We proberen je dezelfde dag te helpen maar soms wordt het een dag later. Dit hangt af van de levertijd van het kapotte onderdeel.

Op zoek naar een nieuwe cv ketel of hybride warmtepomp?

Wij adviseren je graag. Meestal komen we diezelfde dag nog langs om je wensen door te nemen. Kijk vast op de website van Nieuweketel voor een idee.

Waarom Bröker Installatietechniek?

Waar andere installateurs opgeven, zetten wij door. Niet kletsen maar werken is het voor ons. Ook voor kleine klussen kun je ons bellen. We zetten met plezier een buitenkraantje eraan voor je. In de regel komen we kijken in de week dat je ons belt. Doorgaans kunnen we binnen 2 weken aan de slag. We zijn een klein familiebedrijf: vader en zoon. Allebei werken we met veel plezier. We lopen net even een stapje harder voor je dan de andere bedrijven. Afspraak is afspraak bij ons en we houden contact. Bel ons daarom voor je installatieklus in en om Arnhem.