Installatiebedrijf badkamer

Zie je op tegen het renoveren van je badkamer? Of het aanschaffen van een nieuwe badkamer? Omdat het een complexe klus is waar verschillende werkzaamheden samenkomen? Of omdat je geen zin hebt in maanden rotzooi en ongemak? Bel dan Bröker, het installatiebedrijf voor je badkamer in Arnhem, en wij regelen het.

Full service installatiebedrijf voor je badkamer

Natuurlijk is het lastig voor je als je niet thuis kunt douchen. Wij begrijpen dat en we zorgen ervoor dat de tijd dat je je badkamer niet kan gebruiken zo kort mogelijk is. Wanneer je ons belt, dan komen we dezelfde week kijken hoe de opdracht eruit ziet. Vaak kunnen we binnen 2 weken al aan de slag. Zelf doen we het installatie- en loodgieterswerk. We werken met een groep deskundigen die tegels zetten, stukadoren en aftimmeren.

Zoek je badkamer en sanitair uit bij Plieger Arnhem

Inspiratie nodig? Kijken wat de trends zijn? Ga dan kijken bij Plieger Arnhem. Plieger heeft een rijke collectie en alles is op elkaar afgestemd. Hoe werkt onze afspraak met Plieger?

  • Nadat je contact met Bröker Installatietechniek hebt opgenomen, maak je een afspraak bij Plieger
  • Je kijkt je ogen uit in hun showroom en bepaalt welke stijl badkamer je wilt
  • Je overlegt met ons over je keuzes
  • Wij maken een planning en regelen de deskundigen
  • En gaan aan op korte termijn voor je aan de slag

Waarom wij werken met kwaliteitsmateriaal

Een badkamer renoveren of vervangen doe je niet ieder jaar. Je wil er dan ook vanuit gaan dat het inbouwframe van je wc of je douchegoot lang mee gaan. Wij gebruiken daarom alleen materialen waarvan we weten dat deze betrouwbaar zijn. En, mocht er na jaren toch een onderdeel aan vervanging toe zijn, gebruiken we alleen materialen die eindeloos vervangbaar zijn. Zo hoef je niet je inbouwframe eruit te slopen om een klein onderdeel te vervangen.

Afspraak is afspraak bij ons installatiebedrijf voor je badkamer

Logisch vinden wij. We doen alleen de zaken waar we verstand van hebben. Dat zijn er veel. We maken daar duidelijke afspraken over en we houden ons daaraan. Tijdens de klus houden we je op de hoogte en ook na de klus informeren we of je badkamer naar wens is. We zijn een klein familiebedrijf (vader en zoon). Diegene met wie je de afspraken maakt, is meestal ook degene die de klus uitvoert. Dat voorkomt verwarring. Uiteindelijk willen wij net zo trots op je badkamer zijn als jij.