Loodgieter in Arnhem Zuid nodig?

Afvoer verstopt? Lekkage? Je cv-ketel houdt ermee op? Je puft van de hitte op je zolderkamer? Bel dan Bröker Installatietechniek. Wij zijn de loodgieter voor Arnhem Zuid. We helpen je snel en vakkundig. We komen bijna altijd in dezelfde week dat je belt kijken voor de opdracht. Vaak kunnen we al binnen 2 weken aan de slag.

Zo snel? Hoe kan dat?

We zijn een klein familiebedrijf. Vader en zoon om precies te zijn. Om jou te helpen zetten we graag een tandje bij. We geven duidelijk onze grenzen aan. We doen dan ook geen klussen waar we geen verstand van hebben. Zo hebben we tijd voor de klussen waar we goed in zijn.

Is Bröker een loodgieter voor alleen Arnhem Zuid?

Nee hoor, we werken in en om Arnhem. Natuurlijk hebben we onze klussen graag in de buurt. Dat scheelt ons reistijd en het zorgt ervoor dat we snel aan de slag kunnen. We zijn trots op het werk wat we gedaan hebben. En dan is het fijn wanneer je er regelmatig nog een blik op kan werpen.

Wat als mijn afvoer verstopt zit op zaterdag?

Zelfs in het weekend bel je Bröker, de loodgieter voor Arnhem Zuid en omstreken. We staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. We weten hoe ellendig het is als je gootsteen niet meer doorloopt, je cv-ketel ermee ophoudt of wanneer het water langs je binnenmuren stroomt. Vaak komen we dezelfde dag al en soms een dag later.

Voor welke klussen kan ik, als particulier, bij jullie terecht?

Wij onderhouden en plaatsen cv-ketels, hybride warmtepompen en vloerverwarming. We leggen airco’s aan en doen ook hiervoor het onderhoud. We plaatsen je sanitair en badkamer. Ook ventilatie plaatsen we en we vervangen je warmteterugwinning. En natuurlijk leggen of vervangen we als loodgieter voor o.a. Arnhem Zuid al je waterleidingen of afvoer.

Appartementenbouw doen we ook

Wil je je pand splitsen in appartementen? Wij bouwen je installatiewerk van het begin af aan op. We leggen je badkamers en sanitair aan en zorgen voor de juiste warmte- en koelapparatuur. Neem contact met ons op en we overleggen graag samen met je over de mogelijkheden.

Je kiest ons bedrijf als:

  • Je houdt van duidelijke communicatie voor, tijdens en na de klus
  • Je een installateur krijgt die, net als jij, trots is op zijn werk
  • Je het fijn vindt wanneer diegene met wie je de afspraken maakt ook de klus uitvoert
  • Je afspraak-is-afspraak prettig vindt werken
  • Je er vanuit gaat dat de installateur alleen goede materialen gebruikt