Vloerverwarming aanleggen kosten

Wil je vloerverwarming laten aanleggen, maar twijfel je over de kosten? Bel dan Bröker Installatietechniek Arnhem. Wij brengen graag en snel een offerte voor je uit.

Welke kosten kan ik verwachten bij het aanleggen van vloerverwarming?

Ieder huis is anders. Wij kunnen daarom niet globaal aangeven hoeveel je vloerverwarming gaat kosten. Daarvoor moeten we echt jouw huis of kantoor en jouw situatie komen bekijken. De volgende factoren spelen namelijk een rol bij de kosten van het aanleggen van vloerverwarming:

  • Woon je in een bestaande woning of wordt de woning nieuw gebouwd? Of gaat het om een uitbreiding van je huis?
  • Wordt de vloerverwarming de hoofdverwarming van je huis of gebruik je het als bijverwarming?
  • Wil je overal in huis of kantoor vloerverwarming of bijvoorbeeld alleen in je tuinhuis of badkamer?
  • Houd je dezelfde thermostaat of wil je een nieuwe?
  • Behoud je je radiatoren of wil je deze laten verwijderen?

Vloerverwarming aanleggen in een bestaande vloer of in een nieuwe vloer

Bouw je een nieuw huis of een nieuwe aanbouw, dan wordt de vloerverwarming direct in de afwerkvloer gestort. Bröker Installatietechniek Arnhem legt deze vloerverwarming zelf aan. Gaat het echter om een bestaande woning waar de vloerverwarming in de vloer gefreesd moet worden, dan schakelt Bröker Installatietechniek een expert in. Dit is namelijk specialistenwerk dat nauwkeurig en goed moet gebeuren. Wij plaatsen dan tevens de verwarmingsunit en regelen deze in voor je.

Terugverdientijd van je vloerverwarming

Door het aanschaffen van vloerverwarming bespaar je op je kosten voor energie. Vloerverwarming is ongeveer 20% zuiniger in vergelijking met traditionele verwarming met cv en radiatoren. Hoe lang je erover doet om je vloerverwarming terug te verdienen, hangt onder andere af van de gasprijs. Logisch toch? Hoe duurder het gas, hoe minder tijd je nodig hebt om de kosten van het aanleggen van je vloerverwarming terug te verdienen. Al die tijd geniet je natuurlijk wel van een behaaglijk warm huis of kantoor.

Bröker Installatietechniek Arnhem: vakmannen

Wij zijn een klein familiebedrijf. Vader en zoon om precies te zijn. We werken met plezier en we zijn trots op iedere klus die we leveren. Wij zetten door waar anderen afhaken omdat de klus te ingewikkeld is. En we zijn snel. Geen ellenlange wachttijden bij ons. We lopen namelijk een stapje harder als het druk is.

Wil je snel weten wat het aanleggen van vloerverwarming je gaat kosten?

Bel ons dan. Vaak komen we dezelfde week al kijken. En meestal kunnen we al binnen 2 weken met het aanleggen van je vloerverwarming beginnen.