Vloerverwarming aanleggen

Genieten van warme voeten in een koude winter? Genieten van een comfortabel warm huis? Wil je al langer vloerverwarming laten aanleggen maar weet je niet waar je moet beginnen? Bel dan Bröker Installatietechniek Arnhem. Wij helpen je graag en snel.

Waarom zou ik vloerverwarming aanleggen?

Vloerverwarming levert een gelijkmatige warmte. Doordat het water tot maximaal 55 graden verwarmd wordt, is vloerverwarming energiezuiniger dan de traditionele cv met radiatoren. Vloerverwarming zorgt ervoor dat er minder stof in huis ronddwarrelt. Dit komt omdat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt. Omdat je geen radiatoren meer nodig hebt, houd je ook nog eens meer ruimte over in huis. En natuurlijk blijven je voeten behaaglijk warm met vloerverwarming.

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van vloerverwarming?

Ten eerste is het belangrijk dat je de vloerverwarming laat aanleggen en installeren door een vakman. Bröker Installatietechniek is ervaren en levert vakwerk.

Ten tweede let je erop dat de installateur goede materialen gebruikt. Je wilt tenslotte niet je vloer openbreken omdat er een vloerverwarmingsbuis is gaan lekken. Of dat je je thermostaat niet goed ingeregeld krijgt. Bröker Installatietechniek werkt daarom met Honeywell. Deze thermostaat is goed in te regelen en maakt signaalversterkers overbodig.

Ten derde moet je na het aanleggen van je vloerverwarming deze inregelen. Voor een zuinig verbruik en passende warmte in elke ruimte. Ook dit kan Bröker Installatietechniek voor je doen.

Tot slot, overleg je met je installateur hoeveel groepen je in de regelunit wil. Denk dan ook aan toekomstige uitbreiding.

Waarom zou ik Bröker Installatietechniek mijn vloerverwarming laten aanleggen?

In vergelijking met veel andere installateurs helpt Bröker Installatietechniek je snel. Wij zetten namelijk graag een tandje bij wanneer het druk is. Daarnaast kies je voor ons om de volgende redenen:

  • Wij zijn een klein familiebedrijf. Vader en zoon. Echt korte lijntjes dus in de communicatie met jou.
  • We hebben een groot netwerk van deskundigen. Moet je vloerverwarming ingefreesd worden? Wij hebben er een expert voor.
  • Trots op iedere geleverde klus zijn wij.
  • Waar anderen het opgeven, zetten wij door.
  • We gebruiken alleen goede materialen, anders doen we de klus niet.
  • Veiligheid en deskundigheid staan hoog in het vaandel bij ons. Daarom doen we alleen die klussen waar we verstand van hebben.

Bel ons om je vragen over het aanschaffen van vloerverwarming te bespreken.