Airco installatie Arnhem

Heerlijk, die zomerse temperaturen. Behalve als je thuiswerkplek op zolder is. Of als je slaapkamer aan de zuidkant ligt. Of je kantoor een plat dak heeft. Dan kan het te warm worden op je werkplek of slaapkamer. Heb je genoeg van werken of slapen in een ruimte waar het 30 graden wordt? Bel dan Bröker Installatiechniek Arnhem voor de installatie van een airco.

Voordelen van een airco

Een airco kan meer dan alleen koelen. Hij kan ook:

  • De lucht zuiveren
  • Je ruimte verwarmen
  • De luchtvochtigheid omlaag brengen

Omdat je alleen de gewenste ruimte koelt of verwarmt, bespaar je op je energiekosten.

Onderhoud van je airco

Heb je je airco aangeschaft, dan moet deze jaarlijks onderhouden worden. Bröker Arnhem onderhoudt na de installatie met plezier jouw airco. Bij het onderhoud maken we de filters, lekbak en verdamper schoon. Als het nodig is vervangen we de filters en onderdelen. Zo weet je zeker dat schimmels en bacteriën geen kans krijgen in jouw airco. Onderhoud je je airco regelmatig dan valt het werk ook best mee.

Tip: spreek met het onderhoud van je airco ook met ons het onderhoud van je cv ketel af. Ben je in één keer klaar.

Hoe kies je een airco?

Ga je voor een mobiele, split-unit, wand, muur of plafond airco? En kies je voor 1, 2 of meer binnendelen? Een hele uitzoek klus. Dat kun je gerust aan ons overlaten. Wij weten wat er in de markt te koop is en welke airco het beste bij jouw wensen past. Bel ons en we komen dezelfde week nog langs om de opdracht te bekijken. Doorgaans kan Bröker Arnhem binnen 2 weken al starten met de installatie van je airco.

Waarom laat je de airco installatie over aan Bröker Arnhem?

Bröker Arnhem heeft alle diploma’s in huis voor de installatie van jouw airco. Onze monteur behaalde zijn STEK-diploma F-gassen. Hierdoor kan hij vakkundig je airco aansluiten, behandelen en eventueel ontmantelen. Hij overlegt met je wat de beste plek is om je airco te monteren. Veilig en met plezier plaatst hij daarna je airco installatie.

Over ons

Bröker Installatietechniek Arnhem doet niet alleen de installatie van je airco. Wij zijn een klein familiebedrijf (vader en zoon). We zijn echte doorzetters en werken met veel plezier. We pakken alleen de klussen aan waar we verstand van hebben. Samen hebben we verstand van veel zaken: loodgieterswerk, installatiewerk, ventilatie en het plaatsen van badkamers en sanitair. We zijn trots op iedere gedane klus. Wil je ook weten hoe snel wij jouw klus kunnen klaren? Bel ons dan.