Airco installatie Arnhem

Airco plaatsen Arnhem

Als u in Arnhem voor de installatie van een airco wilt gaan, voor verkoeling in de zomer en verwarming in de winter, dan wilt u die airco natuurlijk laten plaatsen door ervaren monteurs. Gelukkig staan de specialisten van Bröker Installatietechniek voor u klaar. We zorgen ervoor dat uw airconditioning in Arnhem snel én uitstekend wordt geïnstalleerd, zodat u snel van de fijne voordelen van een airco kunt genieten. Lees snel verder hoe we u helpen of neem gerust contact met ons op.

Waarom voor installatie van een airco kiezen?

Met airconditioning in uw woning of bedrijfspand in Arnhem, krijgt u meer voordelen dan alleen verwarmen en koelen. Na de installatie van een airco, zuivert deze namelijk ook de lucht in de ruimte en hij brengt de luchtvochtigheid omlaag. Wilt u weten welk type airco u het beste kunt laten plaatsen bij u in Arnhem? Of het nu gaat om een mobiele airconditioning, een split-unit of een wand of plafond airco installatie: we voorzien u graag van professioneel advies.

Onderhoud van uw airconditioning

Als u een airco heeft laten plaatsen, dan moet deze jaarlijks onderhouden worden. Gelukkig zorgt Bröker Installatietechniek na de installatie van uw airco in Arnhem, ook met alle plezier voor het onderhoud. Hierbij maken we de filters, lekbak en de verdamper grondig schoon. Indien nodig vervangen we de filters en onderdelen. Op die manier weet u zeker dat schimmels en bacteriën geen kans krijgen in uw airco .

Bröker Installatietechniek: onze voordelen

Omdat onze monteurs allemaal hun STEK-diploma F-gassen hebben, zijn we dé partner voor de installatie van uw airco in Arnhem. We plaatsen uw airconditioning altijd op een plek in overleg met u. Kies voor ons en u bent zeker van de volgende voordelen:

  • 24/7 bereikbaar voor storingen
  • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
  • De beste kwaliteit duurzame materialen
  • Korte doorlooptijden
  • Vaste en ervaren monteurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Wilt u gaan voor airco installatie in uw woning of bedrijfspand in Arnhem? Laat dit dan over aan de gecertificeerde monteurs van Bröker Installatietechniek. We adviseren u graag welke airconditioning voor u het beste is. En we plaatsen deze vakkundig op de juiste locatie in overleg met u. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. We helpen u met alle plezier verder.