Installateur Dieren

Bröker Installatietechniek helpt u verder

Heeft u in Dieren een installatiebedrijf nodig, maar wilt u daarvoor een gecertificeerd bedrijf dat direct voor u aan het werk gaat? Dan bent u op zoek naar een installateur van Bröker Installatietechniek! Als een echt familiebedrijf, staan we snel bij u op de stoep voor diverse installatie- en loodgietersklussen. Waar andere installatiebedrijven stoppen, gaan wij juist verder. Lees snel verder wat we als installatiebedrijf allemaal voor u in Dieren kunnen betekenen en neem gerust contact met ons op.

Van vele markten thuis

Als installatiebedrijf zijn we voor u in Dieren van diverse markten thuis. We installeren, onderhouden en repareren uw cv-ketels en hybride warmtepompen, leggen vloerverwarming aan en we installeren uw airco. We doen als installateur zelfs aan sanitair! We staan daarnaast ook klaar voor het monteren en repareren van gas, water en afvoerinstallaties. Door het plaatsen van warmte terugwin installaties, kunt u met onze installateur ook makkelijk en snel uw energieverbruik in Dieren terugwinnen.

Kwaliteit en veiligheid

Bröker Installatietechniek is voor u in Dieren een installatiebedrijf met alle belangrijke certificaten en vele jaren ervaring. U bent met ons dus altijd verzekerd van een professionele installateur voor elke klus. Omdat we kwaliteit en veiligheid altijd op nummer 1 zetten, hebben we het STEK – F-gassen diploma en CO Vakmanschap gasketels in huis.

Als installatiebedrijf helpen we zowel bedrijven als particulieren met diverse installatie klussen. Heeft u last van kortsluiting of een lekkage en wilt u dit zo spoedig mogelijk opgelost hebben? Neem dan meteen contact op met ons installatiebedrijf, want we hebben binnen no-time een installateur voor u klaarstaan. Vaak nog dezelfde dag. Zo bent u in Dieren snel van uw probleem af.

Voordelen met ons als installateur

Ga voor ons als uw installatiebedrijf en u gaat ook voor een ervaren installateur. Welke klus u in Dieren ook voor ons heeft, we gebruiken altijd de nieuwste en beste materialen en technieken. Kies voor ons en u bent verzekerd van het volgende:

  • 24/7 bereikbaar voor storingen
  • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
  • De beste kwaliteit duurzame materialen
  • Korte doorlooptijden
  • Vaste en ervaren monteurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Bent u in Dieren op zoek naar een meer dan ervaren installatiebedrijf? Of het nu om een grote klus of een kleine klus gaat, onze installateur staat voor u klaar. Daarbij rekent u altijd op vakmanschap en uitstekende kwaliteit materialen. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. Onze installateur helpt u in Dieren graag verder.