Installateur de Lingewaard

Bröker Installatietechniek – Dé installateur voor de Lingewaard

Voor bedrijven en particulieren in de Lingewaard is Bröker Installatietechniek dé aangewezen installateur. Als ervaren en gecertificeerd familiebedrijf staan we snel voor u paraat om verschillende installatie taken voor uw woning of pand op ons te nemen. Als installatiebedrijf zetten we altijd nét even dat stapje extra om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Lees snel verder wat we als installateur in de Lingewaard voor u doen of neem gewoon eens contact met ons op.

Onderhouds- en reparatiewerk

We staan in de Lingewaard als installatiebedrijf voor u klaar met onderhouds- en reparatiewerk installeren. Verder onderhouden en repareren we uw cv-ketels en hybride warmtepompen, leggen we vloerverwarming aan en zorgen voor de installatie van uw airco.

Wilt u een nieuwe badkamer? Ook daarvoor kunt u bij een installateur van ons terecht. Daarnaast monteren en repareren we ook gas, water en afvoerinstallaties. Door onze toepassing van warmte terugwin installaties, dringt u met onze installateur in de Lingewaard eenvoudig uw energieverbruik terug.

Snel gecertificeerde service

Bröker Installatietechniek is voor u in de Lingewaard hét installatiebedrijf voorzien van uitstekende certificaten en vakkundige ervaring, dat u snel service biedt. Elke installateur van ons heeft kwaliteit en veiligheid dan ook voorop staan. We hebben dan ook het STEK – F-gassen diploma en CO Vakmanschap gasketels op zak. We staan als installatiebedrijf dan ook voor zowel bedrijven als particulieren klaar voor verschillende installatie klussen.

Heeft u last van een kortsluiting of een lekkage en wilt u dit snel verholpen hebben? Neem dan meteen contact op met ons installatiebedrijf, want we hebben altijd een installateur voor u paraat staan. Vaak hebben we nog dezelfde dag een installateur voor u in de Lingewaard.

Voordelen met ons installatiebedrijf

Met ons als installatiebedrijf, bent u altijd verzekerd van een ervaren installateur. We gebruiken bij elke klus voor u in de Lingewaard dan ook enkel en alleen de beste en nieuwste materialen en technieken. Ga voor ons en u rekent altijd op:

  • 24/7 bereikbaar voor storingen
  • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
  • De beste kwaliteit duurzame materialen
  • Korte doorlooptijden
  • Vaste en ervaren monteurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Heeft u in de Lingewaard een installatiebedrijf nodig? Dan hebben we dé installateur voor u klaarstaan. We garanderen vakmanschap en uitstekende kwaliteit materialen. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. Ons installatiebedrijf helpt u in de Lingewaard graag verder.