Vloerverwarming

Laat de winter maar komen want jij zit er warm bij met je vloerverwarming van Bröker Installatietechniek. Vloerverwarming geeft een comfortabele warmte, niet alleen prettig voor je voeten. Doordat de hele vloer gelijkmatig verwarmd wordt, heb je geen zones in je huis waar temperatuurverschillen zijn. Het aanleggen en installeren van vloerverwarming is vakwerk. Bröker Installatietechniek Arnhem is ervaren in het aansluiten van vloerverwarming en werkt nauwkeurig en snel.

Nog 4 voordelen van vloerverwarming

Behalve een comfortabele verwarming van je kantoor of huis biedt vloerverwarming de volgende voordelen:

  • Hygiënisch. De stof dwarrelt minder rond in je huis. Fijn als je allergisch bent
  • In vergelijking met de traditionele verwarming bespaar je ± 20%
  • Lekker warme voeten. Zet je natte schoenen maar op de vloer. Ze zijn in no-time droog.
  • Meer ruimte in huis. Zonder radiatoren heb je meer ruimte om meubels neer te zetten.

 Waar moet ik op letten bij het plaatsen van vloerverwarming?   

Juist bij vloerverwarming is het belangrijk om met goede materialen te werken. De buizen moeten luchtdicht zijn en op de juiste diepte gelegd worden. De vloerafwerking moet in staat zijn om de warmte door te geven. En natuurlijk moet er bepaald worden hoeveel groepen de regelunit krijgt. Anders loop je namelijk het risico dat je huis niet warm genoeg wordt. Of dat je later een nieuwe unit aan moet schaffen wanneer je je garage ombouwt tot kantoor. Bröker Installatietechniek werkt graag met de thermostaat van Honeywell. Wij kunnen deze goed inregelen en je hebt dan geen signaalversterkers nodig.

Verschil tussen het aanleggen van vloerverwarming in een bestaande of in een nieuwe woning

Bij een nieuwbouwwoning of een uitbreiding van je woning wordt de vloerverwarming gelijk in de afwerkvloer gestort. Bröker Installatietechniek Arnhem legt deze zelf aan. Wil je verwarming in je bestaande woning, dan betekent dat specialistenwerk. De buizen worden in je bestaande vloer gefreesd. Hiervoor schakelen wij specialisten in. Het aansluiten en inregelen van de regelunit doen we zelf.

Waarom kies ik voor Bröker Arnhem? 

Vader en zoon. Bröker Installatie is dan ook ons familiebedrijf. Bij ons geen miscommunicatie want diegene met wie je de afspraken maakt is meestal ook diegene die het werk levert. We hebben een groot netwerk van deskundigen die we in kunnen zetten als de klus daarom vraagt. Wij werken met plezier en lopen graag een stapje harder. Wij zetten door waar anderen afhaken. En we zijn snel beschikbaar om jouw vloerverwarming te plaatsen. Wil je meer weten? Bel ons dan om te overleggen over je wensen.