Over ons

WIE IS BRÖKER INSTALLATIETECHNIEK?

Bröker Installatietechniek is een groeiend familiebedrijf met al ruim 10 jaar ervaring. Wij kunnen u helpen met alles in de installatie techniek. Denk hierbij aan centrale verwarming, loodgieterswerk, cv ketel aanschaf en onderhoud, airconditioning, warmtepomp, vloerverwarming, en sanitair. Kortom, alle producten en diensten die uw woon- en werkcomfort vergroten. Het verschil tussen ons en andere grote bedrijven is dat wij altijd een stap extra zetten. Wij stoppen pas wanneer wij zelf en de klant tevreden zijn. Het belangrijkste voor ons is dat wij de klant zo goed en snel mogelijk kunnen helpen. U kunt dit eventueel ook terug lezen in onze reviews.

Dus zoekt u als bedrijf of particulier naar een betrouwbare specialist in de installatie techniek? Dan is het zeker de moeite waard om contact met ons op te nemen.

Hieronder onze roots, een genetische afwijking of het logische bewijs dat wij in de techniek werkzaam horen te zijn . Het zit in ons bloed!
Kenmerkend is onze manier van werken, betrokkenheid bij elke klant, verantwoordelijk zijn voor het werk wat wij uitvoeren. Succes komt niet aanwaaien!

Oude broker documenten