Installateur Oosterbeek

Bröker Installatietechniek: uw installatiebedrijf

Heeft u in Oosterbeek een installatiebedrijf nodig, maar wilt u daarvoor een gecertificeerd bedrijf dat bijzonder snel voor u aan de slag kan? Dan bent u op zoek naar een installateur van Bröker Installatietechniek! Als een ervaren familiebedrijf, staan we binnen de kortste keren voor u paraat om u met verschillende installatie- en loodgietersklussen te helpen. Waar andere installatiebedrijven stoppen, zetten wij een stapje extra. Lees hier wat we als installatiebedrijf allemaal voor u in Oosterbeek doen en neem gerust contact met ons op.

Van alle markten thuis

Als installatiebedrijf zijn we voor u in Oosterbeek van alle markten thuis. We installeren, onderhouden en repareren uw cv-ketels en hybride warmtepompen, leggen vloerverwarming aan en installeren uw airco. Zelfs voor (nieuw) sanitair zit u bij onze installateur helemaal goed. We staan daarnaast ook klaar voor het monteren en repareren van gas, water en afvoerinstallaties. Door ons gebruik van warmte terugwin installaties, kunt u met onze installateur ook eenvoudig uw energieverbruik in Oosterbeek terugdringen.

Kwaliteit en veiligheid

Bröker Installatietechniek is voor u in Oosterbeek een installatiebedrijf met alle benodigde certificaten en ruime ervaring. Bij ons bent u dus altijd zeker van een professionele installateur voor de klus. Omdat we kwaliteit en veiligheid enorm belangrijk vinden, hebben we het STEK – F-gassen diploma en CO Vakmanschap gasketels in huis.

Als installatiebedrijf helpen we bedrijven én particulieren met diverse installatie klussen. Heeft u last van kortsluiting of een lekkage en moet dit snel opgelost worden? Neem dan meteen contact op met ons installatiebedrijf, want we hebben altijd een installateur voor u klaarstaan. Hij of zij staat vaak dezelfde dag nog bij u in Oosterbeek voor de deur om uw spoedklus te verhelpen.

Voordelen van onze installateur

Met ons als installatiebedrijf bent u altijd verzekerd van een ervaren installateur. We gebruiken bij elke klus voor u in Oosterbeek dan ook uitsluitend de beste en nieuwste materialen en technieken. Kies voor ons en u kunt rekenen op de volgende fijne voordelen:

  • 24/7 bereikbaar voor storingen
  • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
  • De beste kwaliteit duurzame materialen
  • Korte doorlooptijden
  • Vaste en ervaren monteurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Heeft u in Oosterbeek een taak voor een installatiebedrijf? Of het nu om een grote taak of een kleine taak gaat, onze installateur staat voor u paraat. Daarbij rekent u altijd op vakmanschap en uitstekende kwaliteit materialen. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. Onze installateur helpt u in Oosterbeek met alle plezier verder.