Installateur Nijmegen

Bröker Installatietechniek is uw installateur

Heeft u in Nijmegen een installatiebedrijf nodig? Maar wilt u voor uw installatieklus een gecertificeerd bedrijf dat meteen voor u aan de slag kan? Dan bent u op zoek naar een installateur van Bröker Installatietechniek! Als een waar familiebedrijf, staan we vlug bij u op de stoep voor verschillende installatie- en loodgietersklussen. Waar andere installatiebedrijven stoppen, zetten wij een stapje extra. Lees snel verder wat we als installatiebedrijf allemaal voor u in Nijmegen kunnen doen en neem gerust contact met ons op voor vragen.

Veelzijdig en ervaren

Als installatiebedrijf zijn we voor u in Nijmegen veelzijdig en ervaren We installeren, onderhouden en repareren uw cv-ketels en hybride warmtepompen, leggen vloerverwarming aan en installeren uw airco. Zelfs voor een nieuwe badkamer kunt bij ons als installateur terecht! We staan daarnaast ook klaar voor het monteren en repareren van gas, water en afvoerinstallaties. Door ons gebruik van warmte terugwin installaties, kunt u met onze installateur ook eenvoudig en snel uw energieverbruik in Nijmegen terugdringen. Handig toch?

Kwaliteit en veiligheid

Bröker Installatietechniek is voor u in Nijmegen een installatiebedrijf met alle essentiële certificaten en vele jaren aan ervaring op zak. U bent met ons dus altijd zeker van een professionele installateur voor elke taak. Omdat we kwaliteit en veiligheid altijd op de eerste plaats zetten, hebben we het STEK – F-gassen diploma en CO Vakmanschap gasketels in huis.

Als installatiebedrijf helpen we zowel bedrijven als particulieren met diverse installatie klussen. Heeft u last van kortsluiting of een lekkage en moet dit met spoed opgelost worden? Neem dan direct contact op met ons installatiebedrijf, want we hebben in mum van tijd een installateur bij u voor de deur staan. Vaak nog dezelfde dag. Zo verhelpen we uw probleem in Nijmegen snel en kundig.

Voordelen van onze installateur

Kies voor ons als uw installatiebedrijf en u kiest meteen voor een professionele en ervaren installateur. Welke klus u in Nijmegen ook voor ons heeft, we gebruiken altijd de nieuwste en beste materialen en technieken. Schakel ons in en geniet van het volgende:

  • 24/7 bereikbaar voor storingen
  • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
  • De beste kwaliteit duurzame materialen
  • Korte doorlooptijden
  • Vaste en ervaren monteurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Bent u in Nijmegen op zoek naar een veelzijdig en ervaren installatiebedrijf? Of het nu om een grote klus of een kleine klus gaat, onze installateur gaat snel voor u aan de slag. Daarbij rekent u altijd op vakmanschap en uitstekende kwaliteit materialen. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. Onze installateur helpt u in Nijmegen graag uit de brand.