Airco installatie Nijmegen

We installeren uw airco in Nijmegen

Bent u op zoek naar een vakkundige expert voor airco installatie, die snel ter plaatse is bij u in Nijmegen? Dan staan de gecertificeerde installateurs van Bröker Installatietechniek klaar om u verder te helpen. Met een airconditioning zit u lekker koel tijdens de hete dagen en aangenaam warm tijdens de koele dagen. Onze monteurs plaatsen uw airco dan ook snel en vakkundig in Nijmegen. Lees snel verder hoe we u helpen en neem gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor airco installatie?

Met een airconditioning in uw woning of pand krijgt u in Nijmegen aanzienlijk meer mogelijkheden dan enkel het verkoelen en verwarmen van uw ruimtes. Met de installatie van een airco, regelt u namelijk ook de luchtzuivering en de luchtvochtigheid in uw woning of pand. Nieuwsgierig naar welke soort airco u het beste kunt laten installeren in uw woning of pand in Nijmegen? Of we het nu hebben over een mobiele airconditioning, een split-unit of een wand of plafond airco installatie: u bent bij ons altijd verzekerd van maatwerk advies.

Onderhoud van een airconditioning

Wanneer u in uw woning of pand in Nijmegen een airco heeft laten plaatsen, is jaarlijks onderhoud essentieel. Gelukkig staat Bröker Installatietechniek ook klaar voor het onderhoud van uw airco installatie in Nijmegen. Bij het onderhoud reinigen we de filters, de lekbak en de verdamper grondig. Indien nodig vervangen we de filters en andere onderdelen. Zo bent u ervan verzekerd dat schimmels en bacteriën in uw airco installatie geen kans krijgen.

Voordelen van Bröker Installatietechniek

Onze monteurs hebben allemaal een STEK-diploma F-gassen. We zijn dan ook dé aangewezen partner voor u in Nijmegen voor de installatie van uw airco. We plaatsen uw airconditioning altijd op een plek in overleg met u. Kies voor ons en u krijgt gegarandeerd de volgende voordelen:

  • 24/7 bereikbaar voor storingen
  • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
  • De beste kwaliteit duurzame materialen
  • Korte doorlooptijden
  • Vaste en ervaren monteurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Gaat u voor de installatie van een airco in uw woning of bedrijfspand in Nijmegen? Laat dit dan doen door de gecertificeerde installateurs van Bröker Installatietechniek. We geven u graag advies over welke airconditioning voor u het beste is en we installeren deze in samenspraak met u op een locatie naar wens. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl.