Airco installatie Oosterbeek

Wij plaatsen uw airco in Oosterbeek

Heeft u gekozen voor de installatie van een airco bij u thuis of in uw bedrijfspand in Oosterbeek? Laat uw airconditioning dan plaatsen door de professionele monteurs van Bröker Installatietechniek. Door de installatie van uw airco aan onze experts over te laten, geniet u in Oosterbeek bijzonder snel van de fijne koel- en verwarmfuncties die een airco te bieden heeft. Lees snel verder wat een airco nog meer kan en wat we allemaal voor u doen. U kunt ook gerust contact opnemen met ons.

Geniet van airconditioning

Met de installatie van een airco in uw woning of pand in Oosterbeek, kunt u zelfs aanzienlijk meer dan alleen verkoelen en verwarmen. Airconditioning zuivert namelijk ook de lucht in de door u gekozen ruimte en brengt eenvoudig de luchtvochtigheid omlaag. Bent u benieuwd welk type airco u het beste kunt laten plaatsen bij u in Oosterbeek? Of dit nu een mobiele airconditioning, een split-unit of een wand of plafond airco installatie is: we voorzien u graag van professioneel advies op maat voor de juiste keuze.

Onderhoud van uw airco

Na het laten plaatsen van uw airco, is het belangrijk dat deze jaarlijks wordt onderhouden. Nadat we voor de installatie van uw airco hebben gezorgd, doen we voor u in Oosterbeek dan ook graag het onderhoud van uw airconditioning. Bij het onderhoud maken we de filters, lekbak en de verdamper grondig schoon. Indien nodig vervangen we de filters en andere onderdelen. Zodoende bent u er in Oosterbeek van verzekerd dat schimmels en bacteriën in uw airco geen kans krijgen.

Bröker Installatietechniek – Onze voordelen

Al onze installateurs hebben een STEK-diploma F-gassen. Daarom zijn we dé partij voor u in Oosterbeek voor de installatie van uw airco. De plaats van uw airconditioning bepalen we altijd in overleg. Kies voor onze diensten en u rekent op de volgende voordelen:

  • 24/7 bereikbaar voor storingen
  • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
  • De beste kwaliteit duurzame materialen
  • Korte doorlooptijden
  • Installatie door vaste en ervaren installateurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Heeft u gekozen voor de installatie van een airco in uw woning of pand in Oosterbeek? Laat deze klus dan over aan de professionals van Bröker Installatietechniek. We voorzien u graag van advies op maat over het type airconditioning en deze plaatsen we altijd vakkundig op een plek naar wens. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. We helpen u in Oosterbeek met alle plezier verder.