Airco installatie Zevenaar

Bröker Installatietechniek – Airconditioning Zevenaar

Heeft u besloten over te gaan tot de installatie van een airco in uw huis of in uw bedrijfspand in Zevenaar? Laat deze airconditioning dan plaatsen door de ervaren installateurs van Bröker Installatietechniek. Laat de installatie van een airco over aan onze vaklieden en profiteer in Zevenaar binnenkort van de aangename koel- en verwarmfuncties die een airco biedt. Lees snel verder wat we voor u kunnen betekenen en neem gerust contact op met ons.

Profiteer van airconditioning

Na de installatie van een airco in uw huis of bedrijfspand in Zevenaar, kunt u veel meer dan enkel en alleen verkoelen en verwarmen. Een airconditioning reinigt namelijk de lucht in de ruimte waar deze geïnstalleerd is. Na de installatie van een airco, brengt u makkelijk en snel de luchtvochtigheid omlaag en zuivert u eenvoudig de lucht in de ruimte.

Wilt u weten welke soort airco u het beste kunt laten plaatsen in de door u aangewezen ruimte in Zevenaar? Of het nu om mobiele airconditioning, een split-unit of een wand of plafond airco installatie gaat: we geven u altijd inhoudelijk en professioneel advies op maat.

Onderhoud van uw airco

Na het laten plaatsen van uw airco, is het jaarlijks onderhoud hiervan erg belangrijk. Na de installatie van uw airco, willen we ook dit onderhoud graag voor u uitvoeren in Zevenaar. Bij het onderhoud maken we de filters, lekbak en de verdamper grondig schoon. Als het nodig is vervangen we ook de filters en andere onderdelen. Op die manier bent u er in Zevenaar zeker van dat schimmels en bacteriën zich niet in uw airco zullen ontwikkelen.

Voordelen van Bröker Installatietechniek

Onze installateurs hebben allemaal een STEK-diploma F-gassen. Voor u in Zevenaar zijn we dan ook de enige echte partner voor de installatie van uw airco. We plaatsen altijd een airco die het beste is voor uw ruimte en we installeren deze altijd op een locatie in overleg met u. Met ons rekent u op het volgende:

  • 24/7 bereikbaar voor storingen
  • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
  • De beste kwaliteit duurzame materialen
  • Korte doorlooptijden
  • Installatie door vaste en ervaren installateurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Heeft u besloten over te gaan tot installatie van een airco in uw huis of pand in Zevenaar? Laat dit dan over aan de vaklieden van Bröker Installatietechniek. We voorzien u graag van advies op maat over het type airconditioning en deze plaatsen we altijd vakkundig op de overeengekomen plek. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. We helpen u in Zevenaar met alle plezier verder.