Cv ketel installatie de Lingewaard

Installatie en onderhoud cv ketel in de Lingewaard

Wie zoekt naar dé expert voor installatie en onderhoud van een cv ketel in de Lingewaard, is op zoek naar Bröker Installatietechniek. Bij ons zit u als bedrijf en als particulier goed voor de installatie van en onderhoud aan uw cv ketel. We hebben uitsluitend ervaren en gecertificeerd personeel in dienst en we gebruiken alleen de beste materialen. Zo krijgt u bij ons altijd de beste kwaliteit cv ketel installatie en onderhoud. Lees verder wat we in de Lingewaard voor u kunnen betekenen of neem gerust contact op met ons.

Na installatie: onderhoud

Of uw woning of pand in de Lingewaard nu al een cv ketel heeft of toe is aan installatie van een nieuwe cv ketel, jaarlijks onderhoud is essentieel voor goed functioneren en veiligheid. Jaarlijks ervaren veel mensen de vervelende gevolgen van slecht onderhoud van hun cv ketel. Er zijn zelfs verzekeringsmaatschappijen die het onderhoud verplichten voor volledige dekking. U voorkomt deze ongewenste situaties eenvoudig door in de Lingewaard ons in te schakelen voor onderhoud aan uw cv ketel na installatie.

Ons onderhoud aan uw cv ketel

Laat het onderhoud van uw cv ketel na installatie in de Lingewaard over aan onze professionals en uw cv ketel blijft goed en veilig functioneren. We voeren onderhoud uit aan elk merk ketel, dus u kunt altijd bij ons terecht. Cv ketel onderhoud gaat bij ons als volgt:

 • We controleren de werking van uw cv ketel
 • We kijken of de rookgasafvoerwaardes goed zijn
 • We gaan na of er rookgasafvoer lekkages zijn
 • We stellen uw cv ketel zuinig en veilig af
 • We lopen na of u voldoende en warm genoeg water krijgt
 • We lopen de onderdelen van uw ketel in de Lingewaard na om te kijken of er wellicht vervanging nodig is

Geniet van onze voordelen

Heeft de cv ketel in uw woning of pand in de Lingewaard onderhoud nodig? Is het tijd voor installatie van een nieuwe? In elk geval staan we snel voor u klaar om u te adviseren of om voor u aan de slag te gaan. We adviseren u, indien gewenst, ook over de opties voor een hybride warmtepomp. Heeft u last van een storing? Neem dan meteen contact op en we hebben vaak binnen 24 uur een monteur bij u in de Lingewaard ter plaatse. Ga voor ons en profiteer van de volgende voordelen:

 • 24/7 bereikbaar voor storingen aan uw cv ketel
 • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
 • De beste kwaliteit duurzame materialen
 • Korte doorlooptijden
 • Vaste en ervaren monteurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Laat de installatie van uw nieuwe cv ketel en het onderhoud ervan, altijd over aan de monteurs van Bröker Installatietechniek. We zorgen voor een uitstekende cv ketel of een hybride warmtepomp die veilig en duurzaam is. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. We staan in de Lingewaard graag voor u klaar.