Cv ketel installatie Dieren

Installatie en onderhoud van uw cv ketel Dieren

Bröker Installatietechniek is uw gecertificeerde expert voor de installatie en het onderhoud van uw cv ketel in Dieren. Of u nu een eigen bedrijf heeft of een particulier bent, u kunt bij ons terecht voor installatie, onderhoud én advies. Bij ons bent u verzekerd van goed opgeleid personeel en uitsluitend de beste materialen. Lees snel verder hoe we u in Dieren helpen of neem gerust eens contact met ons op.

Het belang van goed onderhoud

Heeft uw woning net de installatie van een nieuwe cv ketel gezien. Of heeft uw woning of pand al een oudere ketel? In elk geval is onderhoud op jaarbasis belangrijk. Niet alleen voor de werking ervan maar ook voor uw eigen veiligheid. Elk jaar opnieuw ondervinden veel mensen de nare gevolgen van onvoldoende onderhoud aan hun cv ketel. Er zijn dan ook verzekeraars die onderhoud verplicht stellen voor volledige dekking. Deze vervelende situaties voorkomt u makkelijk, door in Dieren voor ons te kiezen voor de installatie en het onderhoud van uw cv ketel.

Uw cv ketel, ons onderhoud

Voor de garantie van een veilige en goed werkende ketel, kiest u in Dieren voor ons voor de installatie en het onderhoud van uw cv ketel. Het maakt hierbij niet uit welk merk ketel u heeft. Bij ons verloopt cv ketel onderhoud als volgt:

 • We controleren de werking van uw cv ketel installatie
 • We kijken of de rookgasafvoerwaardes goed zijn
 • We gaan na of er rookgasafvoer lekkages zijn
 • We stellen uw cv ketel zuinig en veilig af
 • We lopen na of u voldoende en warm genoeg water krijgt
 • We lopen de onderdelen van uw ketel installatie in Dieren na om te kijken of er wellicht vervanging nodig is

Bröker Installatietechniek – Voordelen

Is uw cv ketel in Dieren aan vervanging toe? Laat de installatie van een nieuwe dan aan onze monteurs over. Is het tijd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw cv ketel? Dan kiest u natuurlijk ook gewoon voor ons. We staan voor u klaar met vakmanschap en professioneel advies, wat betreft cv ketels en zelfs hybride warmtepompen. Heeft u last van een storing? Neem dan direct contact met ons op en we hebben waarschijnlijk binnen 24 uur de juiste expert bij u op de stoep staan in Dieren. Bij ons rekent u op het volgende:

 • 24/7 bereikbaar voor storingen aan uw cv ketel
 • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
 • De beste kwaliteit duurzame materialen
 • Korte doorlooptijden
 • Vaste en ervaren monteurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Laat de installatie van uw nieuwe cv ketel en het onderhoud ervan, altijd over aan de experts van Bröker Installatietechniek. We zorgen in Dieren voor een uitstekende cv ketel of een hybride warmtepomp, die veilig en duurzaam is. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. We helpen u in Dieren graag verder.