Cv ketel installatie Nijmegen

Cv ketel installatie en onderhoud – Bröker Installatietechniek

Bent u in Nijmegen op zoek naar een gecertificeerde specialist voor de installatie van een nieuwe cv ketel of voor onderhoud aan uw huidige cv ketel? Dan kunt u zowel als particulier en als ondernemer bij Bröker Installatietechniek terecht. Met ons team van ervaren vakmensen en het gebruik van de beste materialen, bent u bij ons altijd verzekerd van topkwaliteit cv ketel installatie, onderhoud en service. Lees verder wat we in Nijmegen voor u doen of neem gewoon eens contact op met ons.

Belang van onderhoud aan een cv ketel

Of u nu gaat voor de installatie van een nieuwe cv ketel of voor het onderhoud van uw huidige cv ketel: goed, jaarlijks onderhoud is van groot belang voor functionaliteit en veiligheid. Elk jaar ondervinden veel mensen de nare gevolgen van gebrekkig onderhoud aan oude en nieuwe cv ketels. Er zijn zelfs verzekeringsmaatschappijen die het onderhoud van een cv ketel verplicht stellen voor volledige dekking. Voorkom dit door ons in Nijmegen in te huren voor de installatie en het onderhoud van uw cv ketel.

Ons onderhoud, uw cv ketel

Laat ons het onderhoud aan uw cv ketel in Nijmegen doen en u weet 100% zeker dat uw cv ketel weer goed en veilig functioneert. We doen de installatie van en het onderhoud aan alle merken cv ketels. Ons cv ketel onderhoud gaat in de volgende stappen:

 • We controleren de werking van uw cv ketel installatie
 • We kijken of de rookgasafvoerwaardes goed zijn
 • We gaan na of er rookgasafvoer lekkages zijn
 • We stellen uw cv ketel zuinig en veilig af
 • We lopen na of u voldoende en warm genoeg water krijgt
 • We lopen de onderdelen van uw ketel in Nijmegen na om te kijken of er wellicht vervanging nodig is

Onze voordelen voor u in Nijmegen

Heeft uw woning of pand in Nijmegen de installatie van een nieuwe en betere cv ketel nodig? Of heeft uw huidige cv ketel onderhoud nodig? Wat u dan ook nodig heeft, bij ons bent u verzekerd van een snelle service. We geven u ook graag advies over uw ketel of eventueel de mogelijkheden voor een hybride warmtepomp. Is er sprake van een storing? Neem direct contact met ons op en we zijn vaak binnen 24 uur bij u ter plaatse. Met ons rekent u altijd op het volgende:

 • 24/7 bereikbaar voor storingen aan uw cv ketel installatie
 • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
 • De beste kwaliteit duurzame materialen
 • Korte doorlooptijden
 • Vaste en ervaren monteurs

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Is het tijd voor de installatie van een nieuwe cv ketel of het jaarlijks onderhoud van uw huidige? Laat dit bij u in Nijmegen dan altijd door ons doen en u weet zeker dat alles goed en veilig functioneert. We zorgen altijd voor een prima werkende cv ketel of hybride warmtepomp, die veilig en duurzaam is. Neem direct contact met ons op! U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. We helpen u in Nijmegen graag verder.