Loodgieter Arnhem

Zoek je een loodgieter in Arnhem die snel aan de slag kan? Bel dan Bröker Installatietechniek. Meestal komen we dezelfde week kijken om welke opdracht het gaat. Vaak kunnen we binnen 2 weken aan de slag. Dit lukt alleen niet wanneer er onderdelen nodig zijn met een langere levertijd.

 

Appartementenbouw

Heb je een groot pand gekocht dat je wil ombouwen in appartementen? Wij regelen de hele klus voor je. Direct na het sloopwerk bouwen wij het installatie- en loodgieterswerk weer op. Eventueel full-service omdat we werken met een groep van deskundigen. Dan regelen we dus ook het stukadoors-, tegel-, kit- en timmerwerk.

Een loodgieter in Arnhem voor particulieren

Of het nu gaat om een grote of kleine klus, wij doen het met veel plezier voor je. Waar andere installateurs opgeven, zetten wij door. Wij weigeren geen klusjes omdat ze te klein zijn. Wij hebben de benodigde diploma’s gehaald en werken veilig en vakkundig.

Waarvoor kun je bij ons terecht?

Het opsporen en verhelpen van lekkages, het aanleggen van water- en afvoerleidingen, het onderhouden en aanleggen van je cv, het plaatsen van een airco, het renoveren of plaatsen van nieuw sanitair. Allemaal klussen waar wij verstand van hebben en voor opgeleid zijn. Overweeg je de aanschaf van een nieuwe cv-ketel, kijk dan eens op de website van Nieuweketel.

Help, een verstopping of lekkage en nu?

Bel Bröker, de loodgieter in Arnhem. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar. Vaak helpen we je dezelfde dag maar in ieder geval altijd binnen 2 dagen. Wij repareren cv-ketels en ontstoppen je toilet, afvoer of gootsteen.

Waarom bel ik jullie?

Omdat wij een klein bedrijf zijn. Vader en zoon om precies te zijn. Allebei werken we met plezier. We overleggen met je voor, tijdens en na de klus. Juist omdat we zo’n klein bedrijf zijn, is de communicatie makkelijk en vanzelfsprekend. We doen alleen dat waar we verstand van hebben. Bröker Installatietechniek Arnhem is je loodgieter, elektricien, cv-monteur aircospecialist en badkamerexpert. Wil je ook weten hoe snel we je kunnen helpen? Neem contact met ons op en we vertellen je wanneer we al langs kunnen komen.