Loodgieter Nijmegen

Loodgietersbedrijf Nijmegen – Snel op locatie

Bent u een ondernemer of een particulier, die zoekt naar een veelzijdige loodgieter die snel op locatie in Nijmegen is? Dan wilt u Bröker Installatietechniek als uw loodgietersbedrijf! Wat er dan ook door een loodgieter gedaan moet worden in uw huis of pand, we staan vaak al binnen een week bij u voor de deur. Geen klus is ons te gek. Met ons team van gecertificeerde professionals is er maar weinig dat we niet voor u kunnen doen. Lees snel verder wat we als loodgieter allemaal voor u kunnen doen in Nijmegen of neem gewoon eens contact met ons op.

Appartementenbouw in Nijmegen

Bent u de trotse eigenaar van een recent gekocht pand in Nijmegen, waar u appartementen in wilt gaan bouwen? Schakel ons dan in! We doen als loodgietersbedrijf het benodigde sloopwerk voor u om vervolgens het loodgieters- en installatiewerk te doen. We hebben als loodgieter, naast onze eigen team, namelijk een indrukwekkend netwerk aan diverse professionals in allerlei disciplines. Zodoende kunnen we als loodgietersbedrijf ook gewoon al het stukadoors-, tegel-, kit- en timmerwerk voor u doen.

Onze diensten in Nijmegen

Als loodgietersbedrijf voeren we diverse diensten voor u uit in Nijmegen. Als loodgieter zijnde sporen we lekkages op om die vervolgens te repareren. Daarnaast leggen we water- en afvoerleidingen aan en installeren en onderhouden we uw cv ketel of hybride warmtepomp.

Is er iets dat met uiterste spoed geregeld moet worden? Neem dan meteen contact met ons loodgietersbedrijf op. Maakt u zich vooral niet druk om hoe laat het is: we zijn 24 uur per dag te bereiken. Met onze uitstekende en snelle service, staat er binnen de kortste keren een loodgieter bij u in Nijmegen voor de deur.

Voordelen van ons loodgietersbedrijf

Voor zowel bedrijven als particulieren staan we klaar om als loodgieter in Nijmegen grote en kleine klussen op ons te nemen. Al onze mensen zijn daar gecertificeerd en ervaren genoeg voor. Omdat we een familiebedrijf zijn, houden we de lijnen kort en hebben we een snelle doorlooptijd. Daarom kunt u altijd snel genieten van deze fijne voordelen:

  • 24/7 bereikbaar voor spoeddiensten
  • TUV, ISO 9001, VCA en STEK-gecertificeerd
  • De beste kwaliteit duurzame materialen
  • Korte doorlooptijden
  • Vaste en ervaren loodgieter

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen?

Contact met Bröker Installatietechniek

Heeft u in Nijmegen een loodgietersbedrijf nodig? Met ons rekent u op spoedig vakmanschap. Neem meteen contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 026 – 234 0505 en per mail via info@brokerinstallatie.nl. Onze loodgieter staat in Nijmegen snel voor u klaar.