Vloerverwarming Arnhem

Vind je het ook zo fijn thuiskomen in een behaaglijk huis? Zeker in de winter, wanneer het buiten koud en kil is. Vloerverwarming zorgt voor een comfortabele warmte in huis. Dat komt omdat vloerverwarming een gelijkmatige warmte is. Je hoeft dus niet pal voor de radiator zitten om het warm te krijgen. Bröker Installatietechniek Arnhem legt je vloerverwarming aan en installeert deze vakkundig.

Nog 4 voordelen van vloerverwarming

Naast het comfortabel verwarmen van je huis of kantoor, heeft vloerverwarming meer voordelen:

  • Stof dwarrelt veel minder rond in je huis. Daarom is vloerverwarming een hygiënische verwarming. Wel zo prettig als je allergisch bent. Of een hekel aan afstoffen hebt.
  • Het is een energiezuinige verwarming. Vloerverwarming verbruikt ongeveer 20% minder dan de traditionele verwarming met radiatoren.
  • Altijd warme voeten. Je kent het vast: koude voeten en voor je het weet, heb je het helemaal koud. Met vloerverwarming heb je altijd warme voeten. En droge schoenen.
  • Vrije wanden. Je hebt geen radiatoren nodig dus meer ruimte om kasten neer te zetten.

Welke materialen gebruikt Bröker Arnhem voor je vloerverwarming? 

We werken alleen met goede materialen, anders doen we de klus niet. Zeker bij vloerverwarming is het belangrijk dat deze goed aangelegd wordt. Je kunt er later immers amper meer bij. Onze monteurs hebben de juiste opleiding gevolgd en werken nauwkeurig. Wij raden bijvoorbeeld de thermosstaat van Honeywell aan. Je hebt dan geen signaalversterkers nodig en wij kunnen deze goed voor je inregelen.

Van het aanleggen van vloerverwarming tot het vernieuwen van je verwarmingsunit

Vloerverwarming aanleggen in een bestaande woning is een klus voor specialisten. Je vloer moet helemaal ingefreesd worden en de leidingen moeten goed gelegd worden. Voor het frezen schakelen wij deskundige vakmannen in die niets anders doen dan dit. Het aansluiten van de verwarmingsunit en het inregelen doen we zelf. Gaat het om een vloer in een woning die van het begin af aan opgebouwd wordt, dan leggen we alles zelf aan.

Waarom laat ik Bröker Arnhem mijn vloerverwarming aanleggen?

We zijn een klein familiebedrijf, vader en zoon. We werken allebei met veel plezier en zetten graag een tandje bij. We hebben geen ellenlange wachttijden. We zijn echte doorzetters en we zijn trots op de klussen die we leveren. We communiceren duidelijk voor, tijdens en na de klus. Diegene die de opdracht met je bespreekt is doorgaans ook diegene die de opdracht uitvoert. Dat voorkomt verwarring en onduidelijkheden en werkt sneller. Overweeg je vloerverwarming aan te schaffen? Bel ons dan voor advies.